normbollen

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?

“Normbollen har utvecklat en unik metod som passar att användas med spelare, föräldrar och ledare för att diskutera frågorna. Vill vi att idrotten ska vara en arena där alla känner sig välkomna och för att det ska vara möjligt måste vi skapaen inkluderande miljö.”

 

Stefan Bärlin
Hållbarhetsansvarig,

10ere

"Att sammarbeta med Charlotte och Normbollen är inspirerande, energigivande och lärorikt. Charlottes breda kompetens i norm- och jämställdhetsfrågor gör dig trygg i ett förändringsarbete"

Isabell Widmark, 

Ordförande,

FairPay

“Normbollen är ett material och metod som är tänkt att användas regelbundet för att belysa frågor som måste belysas inom fotbollen för att miljön på och runt planen ska vara välkomnande och fri från diskriminering.”

Sofia Andersson
Verksamhetsledare

 Mötesplats Västerort

“Normbollen är en utmärkt metod för att skapa dialog kring uppförande och inställning i samband med idrottsutövande. Fungerar för såväl ledare, aktiva som vårdnadshavare. Charlotte är inspirerande och kunnig inom området.”

Mikael Norberg
Idrottskonsulent - fotboll

RF-SISU

“Normbollen sport väcker tankar som leder till många bra och konstruktiva diskussioner. Bra för både ungdomar och vuxna, och funkar för många fler idrotter än "bara" fotboll.”

Emma Svensson

Idrottskonsulent & sakkunnig inom

Barn- och Ungdomsidrott

 SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.